Hogyan gyógyítanak a kristályok?


A legtöbb ember teljesen egészségesen születik. Ezért semmit sem kell tennünk, mintegy ajándékként kapjuk az egészségünket. Ahogy cseperedünk, a környezetünk, külső világunk egyre erősödő befolyást gyakorol ránk, tehát az én-tudatunk kialakulásáig (1-3 éves korig) nem mi magunk, hanem a rajtunk kívül történő dolgok hatnak ránk a legnagyobb mértékben. Ezeknek a külső tényezőknek a hatására a magunkkal hozott egyénileg kódolt rezgésünk átrendeződik, zavarok keletkeznek benne, és ez érezhető a bennünket körülölelő energiamezőnkben, az auránkban is. A körülöttünk lévő embertársaink is képesek érzékelni ezeket a non-verbális üzeneteket, mint ahogy mi is "fogjuk" a környezetünkben lévő emberek rezgéseit, láthatatlan üzeneteit. Ennek megfelelően érezhetjük kellemesnek vagy zavarónak egyesek közelségét. Tehát van egy energiatestünk, amelyre hatással van a környezetünk - de hatással van rá az egész gondolatvilágunk is! Ez is kibillenthet minket ebből a kényes egyensúlyi állapotból. Ha valami vagy valaki felidegesít minket, és ennek hatására szitkozódunk, káromkodunk, akkor ezek a negatív gondolatok az energiamezőnkben kedvezőtlen hatást okoznak. Ugyanis ennek az aurának a rétegei ugyanúgy reagálnak az őt ért hatásokra, mint a fizikai testünk.

Ezek a frekvencia-eltolódások ugyanolyan zavart tudnak okozni, mint pl. egy rosszul beállított rádióállomás. Ilyenkor az éteren keresztül nagyrészt zaj fogható, a kívánt adás hangfoszlányai mellett. Ehhez hasonló módon a védőburok-rendszerünkön, az auránkon is gyenge részek keletkeznek, és ezeken a pontokon az adott szervünket nem az ideális rezgés fogja körülvenni, hanem egy neki nem megfelelő, idegen rezgés. Ha ezt a rezgést információként kezeljük, akkor érthetővé válik számunkra, miért betegszik meg egy adott szerv.

Milyen módon hatnak szervezetünkre a kristályok?
Bizonyára jártál már gyógyfürdőben, és a vízben eltöltött idő után kipihentebbnek, frissebbnek érezted magad - esetleg kisebb egészségügyi panaszaid is megszűntek! A gyógyvízben található ásványi anyagok anélkül segítenek szervezetünknek, hogy lenyelnénk őket. A kövek, kőzetek is ásványokból állnak.

A látók képesek érzékelni a szervezetünkben található szervek rezgéseit - így közvetlenül is bizonyítható, hogy minden szervünk más-más frekvencián rezeg. A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően különböző, és így a szervezetünk különböző pontjain képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani.

A kristályok tárolóképessége és tisztítása
A kristályok tárolják a negatív energiát is. Betegségek kezelésénél a kezelt személy negatív információit is képesek „levenni”, és elraktározni. Ezért kiemelten fontos a kristályok minden egyes kezelés után történő alapos megtisztítása, mert a kezelés során a kristály által tárolt negatív rezgéseket akaratunkon kívül át tudjuk vinni a következő kezelt személyre! A Kristálygyógyászat, a kristállyal való kezelés nem "játék", hanem egy igen összetett természetes gyógyítási rendszer, ami igen nagy alázatot és felelősségtudatot követel meg a kezelő részéről.

A kezelési módok
Indirekt technikák:
A kristályok (marokkövek) kézben tartása is alkalmas arra, hogy a rezgéseiket kezünkön keresztül érzékeljük egy idő után, ha megfelelően (lazán, de nem erőtlenül) markunkban fogjuk őket. Hasonlóképpen, de kevésbé erőteljesen érvényesül a rezgésük, ha zsebben, ruhában, tárcában tartjuk őket. Helyezhetjük őket testünkre vagy testünk köré, így energiamezőt hozva létre a kristályok rezgéseinek segítségével. Kristályok bizonyos alakzatba rendezésével un. erőteret hozhatunk létre, ebben meditálhatunk, ülhetünk, dolgozhatunk, feküdhetünk. A kristályok meridiánjainkra, csakráinkra is helyezhetők a kívánt gyógyhatás elérése céljából. A kövek rezgéseit hasznosíthatjuk, ha egy időre vízbe helyezzük őket, és a kapott elixírt megisszuk - hiszen a víz képes információt felvenni a környezetéből, és tárolni azt.

Forrás: Kristályakadémia
Fotó: Pixelio.de

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése