Hogyan jósol a kristálygömb?


A kristálygömb varázserejében való hit évszázadokra megy vissza. Mondákban, népmesékben is szerepel. A tükröződő felületeknek, például a tükörnek, a drágaköveknek, a víznek, az üveggolyónak, vagy akár a szappanbuboréknak az emberek mindig is földöntúli erőt tulajdonítottak. A látnokok eszközül használják a jövőbeli képek megjelenítéséhez, ilyen módon jósolnak belőle.

Különleges formája, anyaga révén a kristálygömb valóban felszínre hozhatja a benned lakó rejtett erőket, amelyeket a megfelelő helyen és időben felhasználva alakíthatod sorsodat. A kristálygömb segít az elmélyülésben, meditatív állapotot idéz elő benned, megnyugtat. Csillogása megvilágítja az elmédet, hogy szorongásodat enyhítse, és a tudatod mélyére eltemetett régi, ösztönző élményeket, érzéseket felszínre hozza, így úrrá lehess jelenbeli kétségeiden, és elindulhass egy változásokat hozó, új úton.

A kristálygömb anyaga a hegyikristály, a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet szimbóluma; sokak hisznek benne, hogy jó ötleteket ad és gyógyít.

A kristály és egyéb csillogó felületű, természetes anyagú tárgyak egy jól látható helyen vagy kabalaként hordva pozitív energiával tölthet fel. Segítségedre lehet döntéseid meghozatalában, tanulmányaidban, a szerelemben, életed bármely területén.

Fotó: Pixelio.de

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése