Miért káros a forró étel, ital?
Sokan azt gondolják, hogy forrón kell fogyasztaniuk az ételeket és italokat ahhoz, hogy energiát és meleget termeljenek. Igaz ez?
Manapság túlságosan megszoktuk már, hogy az abnormálisat tartsuk hasznosnak és természetesnek. Vagy forrón vagy hidegen − csak ne úgy, ahogyan a természet nyújtja!
A forró táplálékok elpuhítják, károsítják a nyálkahártyákat, valamint − hasonlóan a dohányzáshoz és a röviditalok fogyasztásához − gyengítik a természetes ízérzékelést, ezért a nem erősen sózott és fűszerezett ételeket ízetlennek érezzük. Az egyik abnormitás így hozza létre a másikat. A forró italok sokkolják az idegeket és doppingolják a szívet, ami csak rövid ideig tartó látszatenergiát és meleget eredményez.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése