Mire jó a sólámpa?


Tudjuk, hogy a tenger sós levegője jó hatással van a közérzetre. A levegő ionokból áll, és a természet tiszta levegője és képződményei negatív ionokat tartalmaznak, amelyek képesek semlegesíteni a civilizációs környezet káros hatásait. Ebben a mesterséges világban, amelyben élünk, az elektromos sugárzások, a levegő szennyezettsége, a fűtés pozitív ionokat hoz létre, amelyek rossz hangulatot, betegségeket okoznak. A természettel való kapcsolatunkat elveszítettük, füst és por kering a levegőben, nehezen tudunk harmóniába kerülni magunkkal, mert valami mindig elvonja a figyelmünket, és szennyezi a szervezetünket.

A meleg, sejtelmes fényt árasztó sólámpának már a látványa is megnyugtató. A só olyan biológiai és kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel semlegesíti az ártalmas tényezőket. Negatív ionokat ad le, olyan bioenergiát sugároz, amely megváltoztatja a szoba levegőjét, és erővel tölti fel az ember testét és lelkét.

A sókristály által kibocsátott negatív ionok jó hatással vannak a hormonháztartásra, az idegrendszerre, a légúti és bőrbetegségekre, a magas vérnyomásra, a reumára, az öregedési folyamatokra. Felmérések eredményei bizonyítják, hogy sólámpával a hiperaktivitással járó alvási és figyelemzavarok is enyhíthetőek.



Fotó: Pixelio.de

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése