A túró aludttejből készül. A tejüzemben élesztőt adnak a friss tejhez, hogy gyorsabban megsavanyodjon és megalvadjon. A forralt tejből nem lesz jó minőségű túró, ezért a tejet nyersen, dolgozzák fel. Az aludttejet felmelegítik, majd leszűrik, hogy az író kicsöpögjön belőle, és a szűrőn fennmaradó szilárd rögök összeállnak túróvá.
Kapcsolódó kérdések és válaszok: Hogyan készül a joghurt?, Hogyan készül a mozzarella sajt?, Miért lyukas a sajt?, Hogyan készül a tartós (UHT) tej?
Túró felhasználásával készíthető ételek receptjei (Nosalty.hu)
Kapcsolódó kérdések és válaszok: Hogyan készül a joghurt?, Hogyan készül a mozzarella sajt?, Miért lyukas a sajt?, Hogyan készül a tartós (UHT) tej?
Túró felhasználásával készíthető ételek receptjei (Nosalty.hu)
Letöltés: http://piqs.de/fotos/search/milch/96953.html
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése