Tudásgalaxis

Címkék

  • Az emberi lélek
  • Az emberi test
  • Környezet és természet
  • Természetfeletti
  • Általános ismeretek
  • Élővilág

Miért melegít gyorsabban a mikrohullámú sütő, mint a hagyományos?


A hagyományos sütőben az ételt a levegő melegíti fel, amely azonban rosszul vezeti a hőt, így az étel lassabban éri el a kívánt hőfokot. Ezzel szemben a mikrohullámok hamar átjutnak az étel külső rétegein, és belsejét energiájukkal megmelegítik.
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Címkék: Környezet és természet, meleg, Miért?, mikrohullámok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Feliratkozás: Megjegyzések küldése (Atom)

Címkék

Hogyan? Hol? Igaz-e? Ki találta fel? Kicsoda? Mekkora? Mi a különbség? Mikor? Mit jelképez? Miért? a leg... az első...

A legolvasottabb kérdések és válaszok

  • Milyen színekből áll sorrendben a szivárvány?
  • Miből készül a dejó?
  • Hogyan tisztítsuk le a tenger kincseit?
  • Mit jelent az "avatar" szó?
  • Mi a különbség a gourmand és a gourmet között?
  • Mi a különbség a kolostor és a monostor között?
  • Mi a különbség a durumliszt és a teljes kiőrlésű liszt között?
  • Mi a tavaszi, nyári, őszi és téli napforduló?
  • Mennyi csontja van az embernek?
  • Kicsoda Baba Jaga?

Keresés ebben a blogban

Tudásgalaxis

  • Mi a robogó?
  • Mi a kalligráfia?
  • Ki találta fel a sztetoszkópot?
  • Mit jelent a "hungarikum" szó?
  • Mi a tavaszi, nyári, őszi és téli napforduló?
Egyszerű téma. Üzemeltető: Blogger.